flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники ЖОАС відзначились своєю талановитістю, позмагавшись з працівниками судів Сьомого апеляційного адміністративного округу

15 липня 2019, 14:58

  12 липня 2019 року в м. Кам’янець - Подільському  Хмельницької  області відбувся конкурс талантів серед працівників Сьомого апеляційного  адміністративного округу. Захід присвячений  святкуванню дня адміністративної юстиції  в Україні з метою привернення уваги громадськості до правовладних установ  та формування позитивного ставлення до судової системи.

    Конкурс відбувся за участю  працівників  Житомирського, Хмельницького, Вінницького, Чернівецького окружних адміністративних судів та  Сьомого апеляційного адміністративного суду, а конкурсантів оцінювали справжні судді.

                                            

    Захід відкрив урочистою промовою голова Сьомого апеляційного адміністративного  суду Віталій Кузьмишин, під керівництвом якого було організовано цей конкурс.

   Зокрема, працівники ЖОАС:  Олександр Євораускас та Анастасія Євораускас виступили з танцем «Лезгінка»; у номінації «Вокал» - Людмила Сабадаш виступила з піснею: «Як у нас на Україні»; у номінації  «Оригінальний жанр» - Тетяна Бойко, показавши акробатичне шоу на пілоні; Людмила Гумінська проявила свій творчий талант у читанні віршів, здобула  перемогу в номінації «Театральне мистецтво» та була нагороджена дипломом.

  

   Ми пишаємося нашими працівниками, дякуємо їм за активну участь, маємо сподівання на відкриття інших талантів серед працівників Житомирського окружного адміністративного суду. Приємно, що, не зважаючи на нелегку працю в суді та надмірне навантаження, наші талананти  знайшли час та можливість  взяти участь у цьому конкурсі та  ще й здобути перемогу.

  

  За інформацією прес-служби суду