flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик особи зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якої невідоме

25 вересня 2023, 10:41

ДОВІДКА ПО СПРАВІ

 

від  21 вересня 2023 року                                                                       240/578/22



Відповідно до ч. 1 ст. 130 КАС України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

З метою дотримання норм Кодексу адміністративного судочинства України в частині належного повідомлення учасників судового процесу про дату, час і місце судового розгляду, Житомирський окружний адміністративний суд здійснює повідомлення про виклик у судове засідання осіб зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме.

В провадженні Житомирського окружного адміністративного суду перебуває адміністративна справа за позовом Ганношина Сергія Олександровича до Головного управління ДФС у Житомирській області,  Головного управління ДПС у Житомирській області про визнання протиправною бездіяльності, зобов'язання вчинити певні дії, стягнення недоплаченої одноразової грошової допомоги та середнього заробітку.

Відповідач та третя особа неодноразово не з'являлися у судове засідання, поштова кореспонденцію не отримується.

Житомирським окружним адміністративним судом викликаються відповідач: Головне управління ДФС у Житомирській області.Судове засідання  призначено на 18.10.2023 об 14:30 за адресою: вул. Мала Бердичівська, 17(Зал №2).

Наслідки неявки в судове засідання особи, що викликається, передбачені статтями 148, 149, 205, 206, 313 Кодексу адміністративного судочинства України.

У разі неявки в судове засідання особи, що викликається, така особа зобов'язана повідомити суд про причини неявки.

Оголошення  розмістити на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: http://court.gov.ua/fair/sud0670/.

 

    

Секретар судового засідання                                                                 С.В. Скорик