flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик особи зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якої невідоме. Справа №240/1595/24

11 липня 2024, 12:32

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

від  11 липня 2024 року                                                                       240/1595/24

 

Відповідно до ч. 1 ст. 130 КАС України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

З метою дотримання норм Кодексу адміністративного судочинства України в частині належного повідомлення учасників судового процесу про дату, час і місце судового розгляду, Житомирський окружний адміністративний суд здійснює повідомлення про виклик у судове засідання осіб зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме.

У провадженні Житомирського окружного адміністративного суду перебуває адміністративна справа за позовом Козакевича Михайла Костянтиновича до Головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області про визнання дій протиправними, зобов’язання вчинити дії, яка призначена до судового розгляду у відкритому судовому засіданні з викликом учасників справи.

Повідомляємо Козакевича Михайла Костянтиновича про те, що він викликається у Житомирський окружний адміністративний суд як Позивач, судове засідання відбудеться 19 липня 2024 року о 10:00 в приміщенні Житомирського окружного адміністративного суду, який розташований за адресою: місто Житомир, вулиця Лятошинського,  5, зал №  1.

Явка всіх учасників справи в судове засідання є обов'язковою.

 

Секретар судового засідання                                                                 Діана ФЕДОРЧУК