flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Житомирський окружний адміністративний суд повідомляє про виклик у судове засідання

03 серпня 2018, 15:44

 Відповідно до ч. 1 ст. 130 КАС України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

   З метою дотримання норм Кодексу адміністративного судочинства України в частині належного повідомлення учасників судового процесу про дату, час і місце судового розгляду, Житомирський  окружний адміністративний суд здійснює повідомлення про виклик у судове засідання осіб зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме.

    Повістка про виклик до суду в адміністративній справі.

    Справа №806/1825/18.

  Житомирський окружний адміністративний суд викликає: відповідача - Державного реєстратора Комунального підприємства "Бюро державної реєстрації" Пекаря Андрія Львовича  та третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача - Сердюка Андрія Олександровича  за позовом Пашинського Івана Михайловича та Крівінюк Даріни Євгенівни  до  Державного реєстратора Комунального підприємства "Бюро державної реєстрації" Пекаря Андрія Львовича, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача: Сердюк Андрій Олександрович та Спільне підприємство "Щорсівський гранітний кар'єр Укооппостачмашу" про визнання протиправною та скасування реєстраційної дії,  в судове засідання у справі № 806/1825/18, що відбудеться 07 серпня 2018 року о 15:30 год. в приміщенні Житомирського окружного адміністративного суду, який розташований за адресою: м.Житомир, вул.Мала Бердичівська, 23, зал № 1.