flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Житомирський окружний адміністративний суд повідомляє про виклик у судове засідання

16 травня 2019, 16:20

   Відповідно до ч. 1 ст. 130 КАС України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

  З метою дотримання норм Кодексу адміністративного судочинства України в частині належного повідомлення учасників судового процесу про дату, час і місце судового розгляду, Житомирський  окружний адміністративний суд здійснює повідомлення про виклик у судове засідання осіб зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме.

   Повістка про виклик до суду в адміністративній справі

   Справа №0640/4132/18.

  Житомирський окружний адміністративний суд викликає: як  відповідача - Державного реєстратора - приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Кірюхову Наталію Сергіївну в адміністративній справі за позовом Новоград-Волинської міської ради до Державного реєстратора - приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Кірюхової Наталії Сергіївни та Державного реєстратора - приватного нотаріуса Новоград-Волинського міського нотаріального округу Житомирської області Лінкевича Броніслава Адамовича, треті особи: відкрите акціонерне товариство "Колодянський бекон" та Михайлова Тетяна Григорівна,  про визнання дій незаконними та скасування записів в реєстрі прав власності, в підготовче засідання у справі №0640/4132/18, що відбудеться 22 травня 2019 року об 11:00 год. в приміщенні Житомирського окружного адміністративного суду, який розташований за адресою: м.Житомир, вул.Мала Бердичівська, 23, зал № 1.

 

 

    

          Суддя                                                                                                                  А.В. Горовенко