flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ухвала про відкриття провадження і виклик у судове засідання

16 липня 2019, 17:19

 

ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

У Х В А Л А

про відкриття загального позовного провадження в адміністративній справі

 

16 липня 2019 року                                    м. Житомир                          справа № 240/9453/19 

категорія 101010500         

 

Суддя Житомирського окружного адміністративного суду Капинос О.В., розглянувши  позовну заяву  Кандидата у народні депутати України Журавського Віталія Станіславовича   до  Кандидата у народні депутати України Галицького Сергія Францовича про визнання дій протиправними, зобов'язання вчинити дії,

 

встановив:

 

До Житомирського окружного адміністративного суду звернувся  Кандидат у народні депутати України Журавський Віталій Станіславович     із позовом до  Кандидата у народні депутати України Галицького Сергія Францовича про визнання дій протиправними, зобов'язання вчинити дії, з підстав  порушення виборчого законодавства.

Зазначений спір згідно зі статтею 19 Кодексу адміністративного судочинства України, належить до юрисдикції адміністративних судів і підлягає розгляду у порядку адміністративного судочинства.

Позовна заява подана у порядку передбаченому статтею 168 Кодексу адміністративного судочинства України та відповідає вимогам статей 160, 161, 172 Кодексу адміністративного судочинства України.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлених Кодексом адміністративного судочинства України немає.

Керуючись статтями 19, 20, 160, 161, 171, 243, 248, 276 Кодексу адміністративного судочинства України,

ухвалив:

 

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження в адміністративній справі за позовом  Кандидата у народні депутати України Журавського Віталія Станіславовича  до  Кандидата у народні депутати України Галицького Сергія Францовича     про визнання дій протиправними, зобов'язання вчинити дії.

Справа буде розглядатися за правилами загального позовного провадження суддею одноособово.

Призначити підготовче засідання у справі на 17 липня 2019 року 14:20 із повідомленням учасників справи про його проведення у Житомирському окружному адміністративному суді за адресою: місто Житомир, вулиця Мала Бердичівська, 17, зал № 4.

Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позов до 12:00 17.07.2019.

Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надана іншим учасникам справи одночасно з наданням відзиву до суду.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Встановити позивачу строк для подання відповіді на відзив до 14:00 17.07.2019.

Копія відповіді на відзив та доданих до нього документів повинна бути надана іншим учасникам справи одночасно з наданням відповіді на відзив до суду.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, в мережі Інтернет за адресою: http://court.gov.ua/fair/sud0670/

Ухвала суду набирає законної сили в порядку, визначеному ст. 256 КАС України.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею та може бути оскаржена з підстав порушення правил підсудності до Сьомого апеляційного адміністративного суду через суд першої інстанції протягом п’ятнадцяти днів з дня складення повного судового рішення.

 

 

Суддя                                                                                                                                                     О.В. Капинос