flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Житомирський окружний адміністративний суд повідомляє про виклик у судове засідання

12 червня 2020, 14:41

                                                                                                ДОВІДКА ПО СПРАВІ

від  12 червня 2020 року                                                                                                                                                             240/6110/20


    Відповідно до ч. 1 ст. 130 КАС України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.
   З метою дотримання норм Кодексу адміністративного судочинства України в частині належного повідомлення учасників судового процесу про дату, час і місце судового розгляду, Житомирський окружний адміністративний суд здійснює повідомлення про розгляд адміністративної справи за участі осіб зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи  якого невідоме.
  В провадження Житомирського окружного адміністративного суду перебуває адміністративна справа за позовом  Головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області до Дочірнього підприємства "Спеціалізоване управління №523" про стягнення заборгованості
    Ухвалою суду від 12.05.2020 відкрито спрощене позовне провадження без повідомлення учасників справи та встановлено відповідачу строк для подання відзиву на позов протягом п’ятнадцяти днів.
   
     
 
                    Суддя                                                                                                                                                                         Горовенко А.В.