flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Житомирський окружний адміністративний суд повідомляє про виклик у судове засідання

30 липня 2020, 15:19


                                                                                                                    ДОВІДКА ПО СПРАВІ

 

від  30 липня 2020 року                                                                                                                                                                        240/10322/20

 

   Відповідно до ч. 1 ст. 130 КАС України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

   З метою дотримання норм Кодексу адміністративного судочинства України в частині належного повідомлення учасників судового процесу про дату, час і місце судового розгляду, Житомирський окружний адміністративний суд здійснює повідомлення про розгляд адміністративної справи за участі осіб зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи  якого невідоме.

  В провадження Житомирського окружного адміністративного суду перебуває адміністративна справа за позовом  Головного управління Державної податкової служби у Житомирській області  до Товариства з обмеженою відповідальністю "Економкомфорт"   про стягнення податкової заборгованості.

   Ухвалою суду від 10.07.2020 відкрито спрощене позовне провадження без повідомлення учасників справи та встановлено відповідачу строк для подання відзиву на позов протягом п’ятнадцяти днів.

 

 

    

               Суддя                                                                                                                                                                                        Горовенко А.В.