flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Житомирський окружний адміністративний суд повідомляє про виклик у судове засідання

11 серпня 2020, 10:25

                                                                                                              ДОВІДКА ПО СПРАВІ

В провадженні Житомирського окружного адміністративного суду перебуває адміністративна справа № 240/10982/20 за позовом Головного управління ДПС у Житомирській області (вул. Юрка Тютюнника, 7, м. Житомир, 10003) до Онопрієнка Олександра Дмитровича (вул. Набережна, 1, с. Українка, Малинський р-н, Житомирська обл., 11633).
Ухвалою Житомирського окружного адміністративного суду від 20.07.2020 адміністративну справу №240/10982/20 прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі, яка розглядається за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні).
На виконання вимог пункту 2 частини 5 статті 160 Кодексу адміністративного судочинства України Головне управління ДПС у Житомирській області в позовній заяві зазначило адресу місця проживання Онопрієнка Олександра Дмитровича.
Однак, відповідно до інформації Відділу обліку та моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання УДМС в Житомирській обл. за даною адресою Онопрієнко Олександр Дмитрович не значиться. Іншої адреси не надано.
Відповідно до ч. 1 ст. 130 КАС України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.
З метою дотримання норм Кодексу адміністративного судочинства України в частині належного повідомлення учасників судового процесу про розгляд справи, Житомирський  окружний адміністративний суд повідомляє про розгляд справи № 240/10982/20 за позовом Головного управління ДПС у Житомирській області до Онопрієнка Олександра Дмитровича про стягнення 8051,45 грн. податкової заборгованості.