flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців

12 вересня 2016, 16:55

Житомирський окружний адміністративний суд оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця категорії «В»:

секретаря судового засідання - 4 вакансії ( 2 - безстрокове призначення, 2 - декретне місце)

Вимоги: вища освіта за спеціальністю «Правознавство» з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче молодшого спеціаліста, вільне володіння державною мовою та  персональним комп’ютером.
Особи, які бажають взяти участь у конкурсі подають такі документи: заяву, особову картку П-2ДС, 2 фотокартки, копії документів про освіту, декларацію про доходи за 2015 рік, копію паспорта громадянина України.
Документи приймаються до 18 год. 00 хв. 27 вересня 2016 року за адресою: 10014, м. Житомир, вул.Мала Бердичівська, 23, відділ кадрів.
Інформація про оголошення конкурсу та умови проведення конкурсу на заміщення вакантної посади секретаря судового засідання опубліковано на сайті Національного агентства України з питань державної служби 12 вересня 2016 року. 
Про інші умови конкурсу можна отримати інформацію по телефону 42-25-09 "Конкурсна комісія"
 
Перелік тестових питань на знання Конституції України, законодавства про державну службу, антикорупційного законодавства та спеціального законодавства
Додаток 1 Умови проведення конкурсу на ССЗ
Додаток 2 Умови проведення конкурсу на ССЗ
Автобіографія
Декларація
Заява
Заява про очищення влади
Картка П-2ДС
Форма заяви про користування пристосуванням