flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Житомирському ОАС студенти Поліського національного університету!

17 червня 2024, 15:44

Сьогодні до суду завітали зацікавлені та допитливі студенти Поліського національного університету (факультет права, публічного управління та національної безпеки, 1 курс спеціальності «Право»).

Прессекретар суду Оксана ЛЯХОВА зустріла студентів та їх викладача у холі суду, де розташоване місце для прийому позовних заяв та надання інформаційної довідки щодо руху справ, а також  інформаційні стенди для громадян.

Заступник керівника апарату суду Олена ЗАРІЦЬКА розказала про порядок пропуску осіб до приміщення суду, провела лекцію про адміністративне судочинство, ознайомила учасників заходу із роботою відділів реєстрації позовних заяв та документального забезпечення, принципами роботи автоматизованої системи документообігу суду.

Після екскурсії, студенти були присутні в судових засіданнях під головуванням суддів Оксани ПОПОВОЇ та Миколи СЕМЕНЮКА.

   

Відвідування судових засідань у якості слухачів – найефективніший спосіб наочно зрозуміти не лише стадії судового провадження, дії головуючого судді, секретаря, а й побачити роботу представників сторін по справі.

Після судового засідання студенти мали змогу поспілкуватись із суддями, задавали їм питання та отримали розгорнуті відповіді.

На завершення, судді та організатори зустрічі побажали майбутнім правникам успіхів у навчанні та запросили студентів проходити навчальну та виробничу практику саме в нашому суді.

Житомирський ОАС завжди радий новим зустрічам зі студентством!

 

За повідомленням пресслужби суду