flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулись урочисті збори з нагоди святкування Дня працівників суду!

16 грудня 2021, 14:41

     З нагоди святкування Дня працівників суду у Житомирському окружному адміністративному суді пройшли урочисті збори трудового колективу.

            Голова суду Сергій ЧЕРНОЛІХОВ привітав суддів та апарат суду із Днем працівників суду, щиро подякувавши за щоденні зусилля та побажав усім здоров’я, успіхів й наснаги!

                                                                                         

       Відмітив, що на початку діяльності суду штатна чисельність всіх працівників суду складала 34 одиниці, у тому числі - 7 суддів. Наразі, це – 109 одиниць, в тому числі 19 суддів, які  здійснюють правосуддя.

       Зазначив 10 працівників, які працюють в Житомирському ОАС з 2007 року і по теперішній час. Це: Оксана Попова (одна з перших семи суддів); Сергій Черноліхов; Ганна Чернова; Вікторія Залевська; Ірина Рутецька; Оксана Петрик; Наталія Кулик; Світлана Снетенчук; Костянтин Недашківський; Олена Єфремова.

       Крім того, зазначив і тих працівників Житомирського ОАС, які нещодавно стали суддями загальних міських судів. Це: Артем Збаражський; Людмила Проценко; Євген Новицький; Марина Петровська; Олена Чайка; Віталій Носач, Наталія Волгіна. Кожний з них, працюючи в Житомирському ОАС, отримав великий досвід, практичні знання, вміння і здобув омріяну професію, чого і всім побажав.

    Також проінформував присутніх про кількість справ у цифрах. Так, за період діяльності Житомирського ОАС (з 2007 по 2021 рік) надійшло майже 223 000 справ та матеріалів, а розглянуто майже 185 000.

         З початку 2021 року до суду надійшло близько 43 000 справ та матеріалів, з яких розглянуто - 33 000.

      Також зазначив, що наш суд за даними звітності 2020 року на другому місці серед окружних адміністративних судів України по навантаженню та постійний лідер серед судів свого округу.

        За значний вклад у зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток судової влади та з нагоди професійного свята:

  • Рада суддів України нагородила почесною грамотою Тетяну Василюк, грамотою Наталію Кулик та оголосила подяку Олені Миськовій;
  • ДСА України нагородила почесною грамотою Світлану Халімончук та відзначила подякою Аллу Мошинську;
  • Сьомий ААС оголосив подяки Вікторії Панфьоровій та Тетяні Поповій;
  • ТУ ДСА України в Житомирській області нагородило почесною грамотою Костянтина Недашківського та оголошено подяку Світлані Снетенчук;
  • ЖОАС відзначив грамотою голови суду Юзефу Садовську та подякою голови суду Тамілу Онищук.

           Очільник суду Сергій Черноліхов та увесь колектив привітали з урочистою подією суддю Житомирського ОАС Тетяну Окис, яка напередодні свята склала присягу судді та секретарів судового засідання Світлану Цибук та Оксану Поліщук з днем народження. Усім побажав міцного здоров’я, невичерпної енергії, натхнення, професійного успіху!

                                                         

      І надзвичайно приємним подарунком для усіх працівників суду стали вітання і виступ народного аматорського ансамблю народної пісні «Серпанок» м.Андрушівка Житомирської області.