flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Збори трудового колективу

05 березня 2015, 13:46

          05 березня 2015 року відбулися збори трудового колективу, на яких було  обговорено  підсумки роботи суду  та структурних підрозділів за 2014 рік та основні положення Закону України «Про  забезпечення  права  на справедливий суд», від 12 лютого 2015 року № 192-УІІІ. 

       Голова суду Черноліхов С.В.ознайомив присутніх з підсумки роботи суду та структурних  підрозділів за 2014 рік.    Зокрема, провів аналіз динаміки основних показників здійснення судочинства за звітний період. Разом з тим, наголосив, що, на виконання планів роботи суду, протягом 2014 року суддями та працівниками апарату суду проведено ряд узагальнень.
        Підводячи підсумки, голова суду Черноліхов С.В. наголосив на тому, що усіма підрозділами Житомирського окружного адміністративного суду робота виконується на належному рівні. Однак, в подальшому слід вживати заходи щодо недопущення порушень виконавської дисципліни; сумлінно виконувати посадові обов’язки; постійно працювати над підвищенням рівня самоосвіти; слідкувати за змінами в законодавстві. Водночас, головне у роботі суду – забезпечення справедливого та ефективного правосуддя, підвищення його якості і доступності та високого рівня довіри громадськості до суду.
      Також слухали керівника апарату суду Рутецьку І.В.,  яка повідомила присутніх, що 28 березня 2015 року набирає чинності Закон України «Про забезпечення права на справедливий суд», від 12 лютого 2015 року № 192-УІІІ. Наголосила на основних положеннях зазначеного Закону, зокрема тих, що стосується   організації діяльності суду. Більш детально зазначений Закон буде опрацьовано під час семінарського заняття, яке буде проведено найближчим часом.