flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Житомирському окружному адміністративному суді проведено щорічну оцінку державних службовців

21 березня 2016, 09:52

    Відповідно до Положення про проведення атестації державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2000 року № 1922, Загального порядку проведення щорічної оцінки виконання державними службовцями покладених на них обов'язків і завдань, затвердженого наказом Головного управління державної служби України від 31 жовтня 2003 року № 122, у Житомирському окружному  адміністративному суді проведено щорічну оцінку виконання державними службовцями покладених на них обов`язків і завдань за підсумками роботи у 2015 році.

    Метою проведення щорічної оцінки під час підбиття підсумків виконання працівниками  адміністративного  суду своїх обов’язків було здійснення регулярного контролю за проходженням державної служби та професійними досягненнями шляхом перевірки якості діяльності державних службовців суду відповідно до посадових інструкцій.

   Слід зауважити, що така щорічна оцінка дозволяє виявити ділові, моральні, професійні якості та потенціал працівників при виконанні ними службових обов’язків, а також потребу в підвищенні їх кваліфікації та особистому розвиткові.

   Так, із 66 державних службовців апарату  Житомирського окружного адміністративного суду  щорічній оцінці підлягало 39 осіб.

   Результати щорічної оцінки показали, що державні службовці добросовісно виконують свої службові обов'язки. Так, 9 державних службовців отримали «високу» оцінку, 28 державних службовців – оцінку «добре». На жаль, 2 державних службовця отримали «задовільну» оцінку.

                                                                                                                                 інформація  відділу кадрової роботи

                                                                                                                                                                             та   інформаційного забезпечення