flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про участь у семінарі бухгалтерів бюджетних установ, що входять до сфери управління Державної судової адміністрації України

27 травня 2016, 10:26

    В період з 25 по 26 травня 2016 року у м. Києві у приміщенні  Вищого господарського  суду України відбувся семінар  на тему: «Практична реалізація Національних положень (стандартів) бухгалтерського  обліку в державному секторі. Актуальні питання казначейського  обслуговування, організований  Державною судовою адміністрацією України.

   У даному заході від Житомирського окружного адміністративного суду  взяли участь  головний бухгалтер відділу фінансово економічної діяльності та господарського забезпечення Вікторія Залевська та головний спеціаліст відділу фінансово економічної діяльності та господарського забезпечення Наталія Остапчук.

   В ході семінару учасники мали можливість обговорити проблемні питання, що трапляються в практичній діяльності бухгалтерів бюджетних установ, шляхи їх вирішення, обмінятися думками, отримати відповіді на актуальні запитання, тощо. Окремим, болючим для всіх питанням  було обговорення процедури підготовки, затвердження та введення в дію штатних розписів судів та територіальних управлінь Державної  судової адміністрації України, що пов’язано зі вступом в законну силу з 01 травня 2016 року Закону України «Про державну службу» № 889УІІІ від 10 грудня 2015 року.