flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Житомирський ОАС відвідали очільники судів 7 апеляційного адміністративного округу

16 липня 2020, 13:07

          15 липня 2020 року до Житомирського окружного адміністративного суду з офіційним візитом завітали голови судів Сьомого апеляційного адміністративного округу: голова Сьомого апеляційного адміністративного суду Віталій Кузьмишин, голова Вінницького окружного адміністративного суду - Олександр Вільчинський, голова Хмельницького окружного адміністративного суду - Олена Ковальчук, голова Чернівецького окружного адміністративного суду - Олег Боднарюк.

          Голова суду Сергій Черноліхов радісно зустрів шановних гостей, познайомив з колективом нашого суду та провів екскурсію приміщеннями суду.

                                                                                     

          Також відбувалась зустріч гостей з колективом суду, під час якої з вітальною промовою до присутніх звернувся голова Сьомого апеляційного адміністративного суду Віталій Кузьмишин, який відзначив значне навантаження у роботі суду та високу якість написання судових рішень, щирість та відвертість колективу. Подякував голові та усьому колективу нашого суду за патріотизм і плідну роботу та побажав усім міцного здоров’я, успіхів і натхнення.

                                                            

          Голова та колектив Житомирського ОАС щиро вдячні гостям за візит до нашого суду та чекають нових зустрічей.

 

За повідомленням пресслужби суду