flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддівську спільноту поповнили троє працівників Житомирського ОАС

20 серпня 2020, 11:15

                Одразу троє працівників покинули Житомирський окружний адміністративний суд, у звязку із призначенням їх на посади суддів до місцевих загальних судів Житомирської області.

                  Так, Президент України Володимир Зеленський Указом від 16 червня 2020 року №226/2020 призначив на посаду судді Володарсько – Волинського районного суду Житомирської області - Збаражського Артема Миколайовича, Указом від 17 липня 2020 року №279/2020 - Петровську Марину Вікторівну на посаду судді Корольовського районного суду м.Житомира та Указом від 14 серпня 2020 року №320/2020 - Проценко Людмилу Йосипівну на посаду судді Черняхівського районного суду Житомирської області.

               Керівництво та колектив Житомирського окружного адміністративного суду надзвичайно пишається колегами. Ви мудрі, гідні та професіонали своєї справи.

                  На ваш шлях до суддівства випало багато випробувань, бажаємо, щоб і надалі ви досягали поставлених цілей на цій нелегкій ниві.

                Щиро вітаємо та бажаємо невичерпної енергії, принциповості, наснаги, витримки та віддано служити закону. Нехай завжди та в усьому супроводжує успіх!

                         Пам’ятайте, ми завжди раді бачити вас у стінах нашого суду!

 

Пресслужба суду